Dit autobedrijf uit Doorn staat voor u klaar!

28 september 2016

Posted in Auto's en Motoren

autobedrijfimminkhuizen - autobedrijf doornHebt u de hulp nodig van een autobedrijf uit Doorn? Wacht dan niet langer maar neem contact met Imminkhuizen op. Ook al staat dit autobedrijf niet in Doorn, Langbroek ligt er vrijwel tegenaan en daarom refereren we in deze tekst dan ook naar het autobedrijf in Doorn en omstreken. Doorn is een meer bekendere plaats in de Utrechtse heuvelrug vlakbij Zeist. Hebt u behoefte aan een nieuw autobedrijf? In Doorn hebt u nu de mogelijkheid om een goedkope garage in de arm te nemen. En dat is wel zo prettig als u er woont maar niet de mogelijkheid hebt om naar uw dealer te rijden. Want vele dealers, dus officiële importeurs of verkopers van bepaalde type automerken zijn ver weg van Doorn zoals in Amersfoort en Utrecht. Of verder weg nog in de Randstad. Als u dan een probleem hebt of een aanrijding hebt gehad dan moet u daar helemaal heenrijden of uw auto laten vervoeren als dat niet langer gaat. En dat kost veel tijd en veel geld. Kiest u ook daarom voor ons autobedrijf uit Doorn want u kunt dan altijd de juiste hulp krijgen die u nodig hebt. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen als u met pech in Doorn staat maar niet bij ons bent aangesloten, daar doen we beslist niet moeilijk over!

Pech is snel verholpen dankzij dit autobedrijf uit Doorn

Wat mag u zoal verwachten van dit autobedrijf uit Doorn? We kunnen het ons goed voorstellen dat u graag de kat uit de boom kijkt, zeker omdat er vele garages te vinden zijn in Nederland. Wat maakt ons zo uniek? Dat is een moeilijke vraag maar is zeker zo dat wij een gerenommeerd bedrijf zijn met vele jaren ervaring. Bij ons werken gemotiveerde monteurs die dagelijks diverse auto’s weer in goede staat repareren. Kijkt u maar op de website naar de vele voorbeelden. Er zijn drie belangrijke hoofdtaken die wij als autobedrijf uit Doorn voor u kunnen doen:

  • Zo verrichten wij keuringen en onderhoud zoals het plaatsen van winterbanden, het uitvoeren van de jaarlijkse verplichte apk-keuring en bandenmetingen.
  • Tevens kan dit autobedrijf uit Doorn schade herstellen. Zowel blikschade als ruitschade maar ook interne schade aan de computer of bekabeling.
  • En reparatie in het algemeen. Van het vervangen van koppakkingen tot aan accu’s en van bougies tot aan banden, wij zijn van alle markten thuis en proberen altijd om originele onderdelen te vinden en te gebruiken.

U leest het, dit zijn de belangrijkste taken van di autobedrijf uit Doorn. Wist u dat we daarnaast ook uw auto kunnen opkopen? Kijkt u eens op ons terrein met prachtige en in goede staat verkerende  occasions. Wellicht kunt u met het geld dat u van ons krijgt als u uw auto aan ons verkoopt investeren in een nieuwe tweedehandse auto!

Vergeet vergeet u de jaarlijkse apk-keuring niet?

Hopelijk hebben we u ervan overtuigd dat het zeker de moeite waard is om deze website te bookmarken en ons telefoonnummer op te slaan. Als uw auto niet meer wil starten, dan kunt u ons bellen en dan halen we uw auto zo snel mogelijk op of we gaan ter plekke zelfs al bezig met de nodige reparaties. Belt u ons eens op als u wilt weten wat bijvoorbeeld een apk-keuring bij ons kost. Vergeet u trouwens niet om deze keuring jaarlijks te doen! Als u wilt dan kunnen we u een herinnering sturen als het bijna zover is. Vult u dan uw kentekennummer, naam en e-mailadres in. Dan sturen we u tegen die tijd een gratis e-mail!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn