Decoreer je woning met de mooiste popart paintings

18 juli 2018

Posted in Creatief en Decoratief

Op het moment dat je aan de slag gaat met de inrichting van je woning, dan is het belangrijk dat je aandacht besteedt aan de grote dingen, maar vooral ook aan de kleinere details. Overigens hoeven die details zelf niet klein te zijn. Accessoires kunnen bijvoorbeeld heel klein zijn, maar je kunt ook hele grote accessoires kopen. Bekende artikelen waarmee je huis kunt opleuken zijn natuurlijk planten en bloemen. Dit zijn dan ook meteen accessoires waar je de keuze hebt uit hele kleine subtiele plantjes en hele grote kamerplanten die een groot deel van de ruimte opvullen. Zo is het met vele soorten van accessoires. Je kunt kleine kussentjes kopen, maar ook hele grote. Het punt is dat de details dus niet per se klein hoeven te zijn als het op de inrichting van je woning aankomt. Het is dan ook een goed idee om altijd het hele plaatje voor ogen te houden. Je wilt immers niet dat je na de grote dingen opeens geen ruimte meer hebt voor de details. Als je van popart paintings houdt, dan moet je soms de hele inrichting daar een beetje om heen bouwen. Popart paintings zijn namelijk zeer in het oog springende schilderijen. Deze passen dus ook niet zonder meer in elk interieur. Als je dus eerst bezig gaat met het interieur qua meubelen, verf en behang, dan kan het zo zijn dat je een interieur creëert waar later eigenlijk geen popart paintings meer in passen. In die zin is het dan ook altijd verstandig om meteen een totaalplaatje te maken van wat je wilt. Daarbij kun je de meubelen en de accessoires dan meteen bij elkaar laten aansluiten. Mocht je graag popart paintings in huis willen ophangen, dan kun je dat dus ook heel goed meenemen in je ontwerp. Maar natuurlijk kun je ook popart paintings kopen als je inrichting al klaar is en je juist een frisse wind door de woning wilt laten waaien. De vraag is dan wel waar je terecht kunt voor zulke popart paintings. Als je op zoek bent naar authenticiteit, dan kun je natuurlijk niet een replica halen bij de IKEA. Het mooiste is om popart paintings te kopen die gemaakt zijn door een echte schilder of een echte artiest. Mocht je je woning dus echt iets extra’s meegeven, dan kun je de mooiste popart paintings komen bekijken in de galerij van Nick Twaalfhoven.

De mooiste popart paintings van Nick Twaalfhoven

Popart is uiteraard een ruim begrip en de schilderijen van Nick Twaalfhoven laten zich dan ook vangen door verschillende termen zoals:

  • Neo Pop Art
  • Vintage Rock Art
  • Stencil Pop Art

De popart paintings hebben dus raakvlak met verschillende stromingen en stijlen en dat is dan ook precies wat de schilderijen zo uniek maakt. Ze zijn dan ook geen kopieën van de bekende popart paintings van bijvoorbeeld Andy Warhol. Nick Twaalfhoven brengt naar eigen zeggen een “portie energie” en “furieuze vreugde” naar het canvas en dat is dan ook precies wat jij als kunstliefhebber in huis haalt. Ben je dus een fan van Pop Art en dan met name de Popcultuur van de jaren 60 en 70, dan ben je bij Nick Twaalfhoven zeker aan het goede adres.

Kom naar de site en ontdek de mogelijkheden

Via de website van nicktwaalfhoven.com kun je meteen meer te weten komen over de vele mogelijkheden met Pop Art kunst. Tevens leer je meteen meer over de kunstenaar zelf, zijn stijl en zijn ambitie. Ook kun je de schilderijen via de online galerij komen bekijken op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn