De online supermarkt van Utrecht en omstreken

31 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bij supermarkt-utrecht.nl bent u aan het juiste adres als u naar een online supermarkt zoekt in deze mooie stad. Niet iedereen is meer zo flexibel om dagelijks naar de supermarkt te gaan maar we willen natuurlijk wel iedere dag lekker en gezond kunnen eten. Gelukkig is er nu het internet zodat u een online supermarkt kunt bezoeken waar u al uw dagelijkse dan wel wekelijkse boodschappen kunt bestellen. En dat is maar goed ook want u wilt niet de gehele tijd afhankelijk zijn van uw partner, vrienden of familielieden die naar de supermarkt moeten gaan voor u. Als u al wat ouder bent en slecht ter been bent dan wil u waarschijnlijk niet continu hoeven leunen op uw familieleden. Dat geldt ook voor jongeren die er alleen voor staan en bijvoorbeeld tijdelijk invalide zijn geworden. Maar het kan net zo goed veel minder dramatisch zijn: u wilt even een dagje de deur niet uit. Misschien hebt u een drukke werk- of studiedag voor de boeg en geen tijd om eten te halen. Toch liever zelf iets gezonds eten? Bezoek dan onze online supermarkt. Het is namelijk niet alleen veel gezonder om zelf iets klaar te maken dan fastfood te bestellen, het is daarnaast ook nog eens vele malen goedkoper. Dus tel uit uw winst en vergeet niet om deze online supermarkt te bookmarken mits u natuurlijk in de hoofdstad van deze provincie woont.

De online supermarkt is ideaal voor jong en oud

Deze online supermarkt is altijd open want het internet sluit nooit. Dus in de avond of vroege ochtend bestellen kan te allen tijde, ook in het weekend. Wel duurt het misschien iets langer voordat het wordt thuisbezorgd, toch zorgen wij er altijd voor dat u het de volgende werkdag al in huis hebt. Op onze website vindt u een lange lijst aan boodschappen die u in de online supermarkt kunt bestellen. Gelukkig kunt u uw zoekgebied per product verkleinen zodat u snel uw favoriete snack, drankje, stuk fruit of wat u dan ook nodig hebt kunt vinden. Naast een normaal assortiment vinden wij het belangrijk om de nadruk op biologische producten te leggen. Ze zijn misschien ietsje duurder maar u zorgt er daarmee wel voor dat de boer er meer geld voor krijgt. Daarnaast zijn ze niet bespoten, bevatten ze geen of nauwelijks E-nummers en kunnen vegetariƫrs, veganisten en mensen met een allergie ook in onze online supermarkt winkelen.

  • Ook bedrijven kunnen in de online supermarkt winkelen: we leveren namelijk ook in grootverpakkingen tot aan de voordeur,
  • We bieden een speciale broodjesservice voor diegene die gezond wil lunchen,
  • Naast bedrijven, instellingen en particulieren zijn naschoolse kinderopvangen, kinderdagverblijven en scholen vaste klanten bij onze online supermarkt, zowel in Utrecht als in de regio.

Het is zowel mogelijk om contant te betalen als met uw pinpas als de bezorger bij u aan de voordeur staat. En wist u dat wij particulieren gratis leveren bij een totale bestelling boven de 25 euro? Het loont daarom echt om in de online supermarkt voor de hele week alvast boodschappen te doen.

Uiteraard leveren we enkel dagverse producten tot aan uw voordeur

Bestellingen kunt u telefonisch voor 09:00 uur doorgeven zodat ze dezelfde dag worden bezorgd en u kunt altijd via de mail bestellingen plaatsen. Binnenkort zal dit ook via het contactformulier op de website een optie zijn. Bestelt u telefonisch na 09:00 uur? Dan ontvangt u de producten de volgende dag. Werken u en uw partner doorgaans de gehele dag? Dan is een bezorging in de avond in overleg, dus na 18:00 uur ook een goede mogelijkheid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn