Dankzij corporate storytelling in Haarlem betrekt u iedereen

21 februari 2018

Posted in ICT en Techniek

Bij evenementenbureau-haarlem.nl vindt u corporate storytelling in Haarlem op maat. Wij denken dan ook erg graag met u mee naar de juiste manier om alle leden van uw bedrijf te betrekken bij deze vorm van communicatie. We hebben gemerkt dat corporate storytelling in Haarlem en ook zeker in de rest van de Randstad steeds populairder wordt. Hopelijk kiest u voor corporate storytelling in Haarlem en omstreken na het lezen van deze tekst ook voor Eastside. Wat houdt het nu eigenlijk precies in? Er zijn vele vormen mogelijk. Zo kan het gaan om het beter leren communiceren tussen medewerkers, afdelingen of binnen een hiërarchische structuur. Het kan ook een bedankje zijn zodat u op een uiterst unieke manier uw team eens in het zonnetje kunt zetten. Uiteraard is er dan ook de mogelijkheid om in korte presentaties te vertellen over het vooruitzicht, toekomstvisies en perspectieven. Deze presentaties worden door ons tijdens de corporate storytelling in Haarlem in interessante verhalen vervat. Het kan daarbij gaan om een bloedstollende thriller, een meeslepend drama maar er is ook altijd plek voor een komische noot. Voor het uitbeelden van abstracte zaken, het inspireren van uw collega’s of het simpelweg bedanken voor een mooi jaar waar veel winst en vooruitgang is geboekt kan corporate storytelling in Haarlem de ideale oplossing zijn. Dus klim vandaag nog in de pen en geef uw wensen of ideeën aan, dan verpakken we dit in een mooi verhaal.

Bedank uw personeel via onze corporate storytelling in Haarlem

Bij corporate storytelling in Haarlem blijft het niet alleen bij het schrijven van een interessant verhaal. We zetten het tevens om naar een toneelstuk. We creëren een prachtig platform inclusief podium in een rustige omgeving waar uw collega’s vervolgens kunnen genieten van het verhaal dat door acteurs wordt uitgevoerd. Uiteraard is er tijd en ruimte voor ontspanning. Er zal eten en drinken aanwezig zijn en we zullen, als u dat wenst, gastsprekers uitnodigen om de corporate storytelling in Haarlem kracht bij te zetten. Het zal absoluut zijn vruchten afwerpen dus wacht niet langer maar maak ook gebruik van deze unieke corporate storytelling in Haarlem. Bedrijven die u reeds zijn voorgegaan zijn onder andere:

  • RDW,
  • Schiphol,
  • Shimano,
  • En het Kadaster.

Op de website vindt u diverse voorbeelden van corporate storytelling in Haarlem dat we in het verleden voor bovengenoemde en andere bedrijven hebben samengesteld en uitgevoerd. We maken doorgaans een filmpje van het hele festijn die u ook kunt bekijken zodat u nog meer inspiratie kunt opdoen. Laat u overtuigen door de kracht van corporate storytelling in Haarlem en bedenk welk voornaamste doel het moet hebben. Het hoeft trouwens niet alleen maar te gaan om uw personeel, het kan ook ingezet worden als marketingtechnische truc om bijvoorbeeld bezoekers, klanten en/of investeerders te werven.

Kijk op de website naar projecten uit het verleden

Is deze vorm iets voor uw bedrijf? Of zoekt u naar een andere manier van branding? Wilt u op een andere manier de communicatie binnen uw team verbeteren of wilt u een evenement organiseren? Neem dan in ieder geval een kijkje op onze website en klim vervolgens in de pen als u wat meer informatie zoekt. We nodigen u graag uit voor een gesprek op het kantoor in de hoofdstad van Noord-Holland maar we kunnen ook bij u langskomen. Wij zijn altijd op zoek naar mensen waarmee we ons team kunnen uitbreiden dus houdt de website in de gaten zodat u geen enkele vacature meer kunt missen. Voeg ons daarom ook toe op Linked in en volg ons op Twitter en Facebook!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn