Dakpanplaten en sandwichpanelen online bestellen? Kies voor Huisman Gemert met een voorraad van meer dan 125.000 m2!

24 mei 2019

Posted in Woning en Tuin

Heeft u bouwplannen en bent u hiervoor onder andere opzoek naar dakpanplaten en/of sandwichpanelen? Dan bent u aan het juiste adres bij huisman Gemert. Wij zijn namelijk één van de grootste voorraadhouders in Nederland met ontzettend veel mogelijkheden op meer dan 125.000 m2 voorraad. Wij hebben alle soorten dakpanplaten beschikbaar. Van staal tot bitumen Onduline Onduvilla dakpanplaten. Volledig geïsoleerd en eventueel met alle toebehoor leverbaar in de juiste kleuren. Sandwichpanelen kunt u bovendien geheel naar wens samenstellen en is leverbaar in heel veel kleuren. Dus of u nu opzoek bent naar dakbekleding of wandbekleding, u vindt het bij huisman Gemert! We staan bekend om on voordelige online groothandelsprijzen of u nu online per telefoon of aan de balie besteld in Gemert. Speciale verzoeken op maat zijn daarbij tevens mogelijk uit onze eigen fabriek of gelijk uit de productie van toonaangevende producenten in binnen- en buitenland. De levertijden zijn daarbij erg snel, zodat u gelijk verder kunt!

Dakpanplaten toepassen

Wilt u gaan voor een traditionele dakpanuitstraling als dakbedekking voor uw huis, bijgebouwen, tuinhuizen, hallen of andere panden, maar wilt u dit snel en eenvoudig kunnen monteren? Kies dan voor de duurzame tussenoplossing en ga voor dakpanplaten. Het ziet er echt uit als dakpannen, maar dan zijn het losse panelen, die u eenvoudig kunt plaatsen. De levensduur is vanwege de uitermate geschikte kwaliteit zeer hoog. Wij leveren stalen en onduline dakpanplaten, maar ook dakpanpanelen die u gelijk een geïsoleerd dak bieden. Uiteraard hebben wij alle bijpassende zetwerk passtukken, foam vullingen en bevestigingsmateriaal direct uit voorraad leverbaar, zodat u alles compleet heeft in één bestelling.
Wellicht denkt u ‘waarom zou ik niet voor traditionele dakpannen gaan?’. Deze platen bieden u namelijk meer voordelen! De levensduur is veel langer en beter stormbestendig. Het is zeer licht en past eenvoudig onder bestaande onderconstructies, waardoor het tevens ideaal bij renovatietoepassingen kan worden ingezet en eenvoudig te monteren is.

De voordelen van dakpanplaten:

Dakpannen uitstraling

Super lichtgewicht

Hoge isolatiewaarde (bij panelen)

Stormbestendig

Lange levensduur

Zeer snel en eenvoudig te monteren
Nadelen:

Moeilijker om een dakraam of dakkapel te monteren

Mogelijk dat de platen op termijn een iets doffere kleur krijgen

Mogelijk condensvorming bij stalen dakpanplaten, dit is wel te voorkomen door anticondensfolie

Design met sandwichpanelen

Sandwichpanelen zijn leverbaar in diverse binnen afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan dik isolatiemateriaal. Eenvoudig en aantrekkelijk in gebruik, voor een strakke wandbekleding en warme binnenkant. Sandwichpanelen zijn zeer veelzijdig in gebruik. Ze worden onder andere ingezet als muren, daken en afscheidingen. Aangezien wij van huisman Gemert samenwerken met toonaangevende producenten in binnen- en buitenland, bent u verzekerd van topkwaliteit sandwichpanelen die u ook nog eens geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Het eindresultaat dient er ten slotte schitterend uit te zien en functioneel te zijn in gebruik. Uiteraard vindt u alle bijbehorende materialen, zoals windveren en hulpstukken bij ons in het assortiment. Benieuwd naar onze grote voorraad of liever zelf uw eigen sandwichpanelen samenstellen? Bekijk dan gelijk onze website: huisman.nl.

Koop eenvoudig uw dakpanplaten en sandwichpanelen online bij huisman Gemert:

 • Ruim 55 ervaring
 • Eigen productielijnen
 • Top beoordelingen van meer dan 300 andere klanten
 • Een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in Nederland
 • Snelle levertijden
 • Veelzijdig inzetbaar
 • Alle bijbehorende benodigdheden op voorraad
 • Sandwichpanelen geheel naar wens samenstellen
 • Persoonlijk advies van deskundige en vriendelijke medewerkers
 • Diverse kleuren en materialen
 • Meer dan 125.000 m2 voorraad
Op onze website vindt u ons uitgebreide aanbod aan mogelijkheden: huisman.nl. Heeft u vragen of wilt u graag bouwmaterialen op maat laten maken? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Gezamenlijk met u bouwen wij in vertrouwen!
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn