Breek je rug niet en ga een verhuislift huren

12 juni 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Het is vaak een hels karwei om te verhuizen, want je moet allemaal zware en/of onhandelbare spullen vervoeren. Het is bijvoorbeeld niet zo lastig om een bank met twee personen op te tillen en deze in een rechte vlakke lijn van de ene plek naar de andere te tillen. Maar iedereen die wel eens een bank via een wenteltrap naar boven heeft moeten brengen, weet hoe je lichaam de volgende dag compleet kapot is. Als je dus veel spullen omhoog moet brengen, dan is het vaak beter om even een verhuislift te huren via Angel verhuizingen. Als je een vrij brede trap hebt die in een rechte lijn omhoog gaat en je hoeft maar 1 verdieping omhoog, dan zou je het allemaal zelf kunnen doen. Het is niet ideaal, maar het is ook niet zo dat je je in allemaal bochten moet wringen om grote spullen omhoog te brengen. Als de wasmachine op de begane grond kan blijven, dan is er vrij weinig aan de hand. Een wasmachine die je eigenhandig een trap moet optillen gaat je niet in de koude kleren zitten. Het is niet alleen dat het om een zwaar object gaat, want het is meer ook het idee dat je eigenlijk nergens een goede grip hebt om de wasmachine vast te pakken. Daarom zijn dit ondingen om trappen op en af te tillen. Voor zulke apparaten kun je dan ook beter gewoon een verhuislift huren via Angel Verhuizingen. Als je meer dan 1 verdieping omhoog moet en het betreft ook nog een smal trappengat of een wenteltrap, dan is een verhuislift huren eigenlijk gewoon een noodzakelijkheid. Maar of je al dan niet een verhuislift kunt huren hangt af van de woning. In de regel zal een verhuislift buiten worden geplaatst, zodat je de spullen via de ramen op de lift kunt zetten. Maar als je te maken hebt met kleine ruitjes of alleen een dakraam, dan wordt het lastig. Maar als de ramen groot genoeg zijn en open kunnen, dan is een verhuislift uiteraard ideaal. Ook als de grote meubels er niet door heen passen, dan nog is het fijn dat je alle dozen met boeken en wat al niet meer eenvoudig via de verhuislift omhoog kunt brengen. Een druk op de knop en de dozen zoeven naar boven zonder dat je je rug hoeft te breken. Hieronder lees je precies waar en hoe je een verhuislift kunt huren.

Ontdek via angelverhuizingen.nl hoe je een verhuislift kunt huren

Je kunt op verschillende manieren een verhuislift huren. Je kunt bijvoorbeeld alleen de verhuislift huren zonder machinist. Je huurt de lift dan voor een dagdeel of een hele dag. Mocht je zo snel en efficiĆ«nt mogelijk willen verhuizen, dan kun je de lift ook huren met een machinist. Deze bedient de lift dan voor je. Dat is in de meeste gevallen een stuk sneller en veiliger. 

De diensten van Angel Verhuizingen

Je kunt voor verschillende diensten terecht bij AngelVerhuizingen.nl zoals: 

  • Meubeltransport
  • Verhuisliften
  • Piano vervoer

Verder kunnen zowel particulieren bij Angel verhuizingen terecht als mensen die van de diensten gebruik willen maken voor zakelijke doeleinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn