Bij een slagerij in Hilversum vlees voor een barbecue kopen

28 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vriendin en ik kochten altijd ons voedsel in de supermarkt. Wij hebben allebei een drukke baan en hebben vaak weinig tijd over om boodschappen te doen. Met onze twee kinderen en banen hebben we weinig tijd over door de week en doen altijd onze boodschappen in het weekend. De kinderen moeten vaak wedstrijden spelen in het weekend en dan doet een van ons boodschappen. Om de week kijkt een van ons naar de wedstrijden en dan koopt de ander de boodschappen. We wisten dat het vlees bij een slagerij in Hilversum beter zou zijn dan bij een supermarkt, maar vlees kopen in een supermarkt vonden wij gemakkelijker. We kochten al jaren ons vlees op deze manier, maar deze zomer veranderde dag. Het was afgelopen zomer onze beurt om een familieweekend te organiseren en het leek ons leuk om af te sluiten met een barbecue. Elk jaar organiseren wij met de familie een weekend en om de beurt organiseert een ander gezin het weekend. We hebben een grote familie met veel kinderen. We verzamelen altijd in de ochtend bij iemand thuis, doen daarna een activiteit en sluiten de dag af met eten. Vaak gaan we naar een restaurant, maar omdat we zagen dat het mooi weer zou worden, besloten we om een barbecue te organiseren. Het leek mijn vriendin en mij verstandig om vlees bij een slagerij in Hilversum te bestellen, omdat we veel vlees nodig zouden hebben. Bij een supermarkt hebben ze vaak een beperkt aanbod aan vlees voor en barbecue en al het vlees is snel uitverkocht als het zonnig weer is. Door ons vlees bij een slagerij in Hilversum te kopen, wisten we zeker dat we genoeg zouden hebben voor iedereen.

Online een slagerij in Hilversum gevonden

Op Google zochten we naar een goede slagerij in Hilversum en vonden toen de website https://vanzadelhofhilversum.keurslager.nl/home/contact/slagerij-hilversum/. Deze slagerij heeft veel goede reviews, dus we wisten zeker dat het een goede slagerij in Hilversum zou zijn. We vinden het altijd erg lastig om in te schatten hoeveel vlees we nodig hebben, maar gelukkig kon Slagerij van Zadelhof ons hiermee helpen. We hadden van te voren een aantal verschillende pakketten op de website uitgezocht en hoefden daarna alleen nog maar aan te geven voor hoeveel personen we vlees wilden bestellen. We konden een email sturen met onze bestelling en gaven aan welke dag we het vlees zouden ophalen. De morgen van de familiedag kwamen we het vlees ophalen. Het vlees zag er erg goed uit en het leek ons voldoende voor iedereen. De familiedag was erg gezellig. We begonnen met een kopje koffie en een gebakje bij ons thuis en daarna vaarden we met bootjes door de stad. Ondertussen kon een gids ons veel leuke dingen vertellen over de stad, dingen die wij ook nog niet wisten. We sloten de dag af met de barbecue en we hadden heerlijk gegeten. Het vlees van de slagerij in Hilversum was veel beter dan wij gewend waren en er was genoeg voor iedereen.

Vaker naar de slager

Sinds de barbecue gaan wij regelmatig naar de slagerij in Hilversum. We vinden het de moeite waard om hier ons vlees te kopen, omdat de kwaliteit veel beter is. De slager geeft ons goede tips over de bereiding van het vlees en heeft een groot assortiment. Wij kunnen Slagerij van Zadelhof aanraden om vlees te kopen.

  • Je kan je vlees online bestellen
  • De kwaliteit is erg goed
  • Ze geven veel goede tips over de bereiding
  • Ze hebben een groot assortiment
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn