Bent u opzoek naar een goed legal recruitment bureau?

25 maart 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hallo allemaal! Vandaag wil ik jullie graag het een en ander vertellen over hoe ik aan het werk ben gekomen wat ik momenteel doe. Daarbij vertel ik jullie hoe ik bij het legal recruitment bureau tplegal.nl ben terecht gekomen. Graag begin ik bij het begin. In 2013 heb ik mijn bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond aan de Universiteit van Utrecht, waarna ik een master privaatrecht en ondernemingsrecht ben gaan doen aan de Universiteit van Amsterdam. In 2015 heb ik mijn master afgerond waarna ik begonnen ben met de advocaten beroepsopleiding bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Na het afronden van deze drie jaar durende opleiding, wou ik dolgraag als advocaat aan de slag maar ik kreeg het gevoel dat ik toe was aan iets nieuws. Het kantoor waar ik destijds werkte voldeed aan al mijn wensen, maar toch voelde ik dat ik opzoek moest gaan naar iets nieuws. Via een goede vriendin kreeg ik de tip om opzoek te gaan naar een goed legal recruitment bureau. Al snel kwam ik terecht bij T&P Legal. 

Waarom T&P Legal voor legal recruitment?

T&P Legal is een legal recruitment bureau voor zowel vaste als tijdelijke functies in de top van het bedrijfsleven, de advocatuur en bij (semi)overheidsorganisaties. Op de site tplegal.nl krijg je gelijk een goed overzicht van de openstaande functies. Bij dit bedrijf wordt er verder gekeken dan enkel een CV en zakelijke ambities. Bij dit legal recruitment bureau gelooft men erin dat gedragskenmerken en persoonlijke drijfveren ervoor zorgen dat jij een baan vindt die goed bij je past. Persoonlijk werd ik meteen enthousiast toen ik de website bekeek en ik heb dan ook contact opgenomen met het bedrijf. Al snel mocht ik langskomen voor een persoonlijk gesprek. In dit gesprek kreeg zowel de werknemer van het bedrijf als ik een goed inzicht in mijn drijfveren, motivatie en persoonlijkheidskenmerken. Deze punten kunnen mij verder helpen in mijn carrière. Tijdens het gesprek werd het al snel duidelijk dat de beste stap in mijn carrière zal zijn om zelfstandig als advocaat aan de slag te gaan op een advocatenkantoor op de Zuidas. Het legal recruitment bureau had nog een openstaande functie voor een advocaat privaatrecht die gespecialiseerd is in het ondernemingsrecht. Deze functie past mij precies! Inmiddels ben ik zo’n drie maanden werkzaam aan de Zuidas bij een top advocatenkantoor. Mijn ambities kan ik hier nastreven en ik zit volledig op mijn plek.

De voordelen van T&P Legal

Mijn ervaringen met dit bureau voor legal recruitment zijn alleen maar positief. Mede dankzij dit bedrijf ben ik nu werkzaam op de ideale werkplek waar ik mijn carrière tot een succes kan maken. De voordelen van het recruitment bureau T&P Legal noem ik dan ook graag nog even puntsgewijs voor jullie op;

  • Veel ervaring en kennis
  • Groot aantal openstaande functies waardoor de keuze groot is
  • Duidelijk inzicht over de beste stappen die je kunt nemen om je carrière tot een succes te maken
  • Persoonlijke aandacht 

Kortom, ben jij een jurist en wil jij graag aan het werk op de werkplek die voor jou perfect is? Neem dan contact op met het recruitment bureau T&P Legal. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn